Jan Stroomer

Zanger - Pianist - Songwriter - Producer

 

De pianolessen van Jan Stroomer zijn gericht op het spelen van pop-muziek. Diverse methoden worden gebruikt om te leren pianospelen, en daar vooral veel plezier aan te beleven. Akkoorden, lead-sheets of gewoon normaal noten-schrift kunnen worden gebruikt om liedjes te leren, maar ook een tutorial op youtube behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.


Naast lessen op de piano, geeft Jan ook les op de keyboard en synthesizer. Hier staan vooral de sounds, de programmering en het bespelen centraal. Ook het produceren van een song met behulp van synthesizer en computer behoort tot deze lessen.


Een les duurt een half uur, en kost € 20,- (excl BTW). Leerlingen jonger dan 21 zijn vrijgesteld van BTW. Leerlingen ouder dan 21 betalen dus € 24,20 per les.


De lessen worden gegeven in een echte studio in Leiden, waar de beschikking is over een Estonia vleugel, Grotrian-Steinweg piano, digitale piano, keyboards en opname- en notatie-mogelijkheden op computer. Voor alle leeftijden. Een proefles duurt even lang, en kost slechts de helft.

Voor meer informatie of een afspraak voor een proefles: info@janstroomer.nl